Til industri, skoler og institutioner

Spånsuger

Spånsuger fra FlexAir

FlexAir har en specialdesignet produktlinje af spånsugere, der bruges til afsugning af lette og voluminøse materialer som støv og spåner fra træbearbejdning, plastic, papirrester og støv mv. hos tekniske skoler, værksteder, produktionsvirksomheder, folkeskoler og diverse institutioner.

 

FlexAir er importør og distributør af CENTAB’s produkter i Danmark. CENTAB spånsug produceres i Sverige og er kendetegnet ved høj kvalitet til fornuftige priser.

Hvad er en spånsuger?

Et effektivt og professionelt spånsugeanlæg er et effektivt redskab til markant at reducere sundhedsrisici på arbejdspladsen ved at nedsætte støvpåvirkningen. Et spånsugeanlæg fungerer som en kraftig støvsuger, der opsuger savsmuld, spåner og støv fra materialer som træ, plastik, papirrester og mere, direkte på maskinen eller ved rengøring, og dermed skaber et bedre og mere behageligt arbejdsmiljø.

 

Når man arbejder med træ, er det vigtigt at investere i en spånsuger af høj kvalitet. Et spånsug der er korrekt dimensioneret vil sikre at støv og restmaterialer på arbejdspladsen effektivt bliver fjernet samtidig med, at maskiner kører mere effektivt, når de ikke er fyldt med støv. Vores spånsug er i en høj kvalitet og robust udførelse, så en investering i en spånsuger er bestemt gavnlig for din virksomhed eller skole.

 

Vores spånsug findes i flere udformninger, og dækker alt fra det mindre behov og til større løsninger.

Disse kunder har allerede en løsning fra FlexAir

Hvor anvendes en spånsuger typisk?

Fordele ved en spånsuger:

Spånsuger i topkvalitet hos FlexAir

Vores højtryksventilatorer er indbygget i et støjdæmpende kabinet. Kabinettet er udført i pulverlakeret stål og med brandhæmmende materiale indvendigt. Ventilatorhuset er udført i gnistsikkert, støbt aluminium og drives direkte af el-motoren. Den er særdeles velegnet som en sugekilde for afsugning af træstøv- og spåner, lette materialer som papir, plaststøv- og spåner, og andet let og voluminøst materiale.

 

FlexAirs filteranlæg til filtrering af træstøv, savsmuld, papirstøv, plastikstøv, træklodser, papirstrimler m.m. opsamler materialet i en stor opsamlingssæk på 240 liter. Sækken kan nemt køres væk ved hjælp af den indbyggede sækkevogn. Når sækken er fyldt gives alarm via den indbyggede niveau-alarm.

 

Vi har også et filteranlæg, der har en ekstra stor opsamlingskapacitet. Dette filteranlæg er velegnet til store affaldsmængder, da opsamlingen sker i en affaldsbeholder på 600 liter. Affaldsbeholderen er på hjul, så den nemt kan køres væk, når den skal tømmes.

FlexAir tilbyder
jeres virksomhed:

Kontakt os i dag for tilbud

Hvis I har spørgsmål til CENTAB’s produkter, spånsugere generelt, eller hvis I ønsker et konkret tilbud på en samlet løsning, er I meget velkomne til at kontakte os. Blot ring til os på tlf. 70 22 44 40, skriv til vores mail mail@flexair.dk eller udfyld vores kontaktformular.

 

Kontakt os også endelig, hvis vi skal bistå omkring funktionsbeskrivelser m.m., der skal bruges til at udarbejde udbudsmateriale ved etablering af spånsugning til skoler og andre undervisningsinstitutioner.

Referencer

Spånsuger

Se vores brochurer og prislister for yderligere information

brochure omkring spånsug

ventilator i lydkabinet

Filteranlæg m/ stor kapacitet

Filteranlæg C-200

kompakt spånsugeanlæg

Download vores brochurer