Til industri, skoler og institutioner

Spånsuger

Spånsuger fra FlexAir

FlexAir har en særlig produktlinje af spånsugere, der bruges til at afsuge lette og voluminøse materialer som træ, plastic, papirrester og støv mv. hos værksteder, produktionsvirksomheder, skoler og diverse institutioner.

 

FlexAir er importør og distributør af CENTAB’s produkter i Danmark. CENTAB produceres i Sverige og er kendetegnet ved høj kvalitet til fornuftige priser.

Hvad er en spånsuger?

En ordentlig og professionel spånsuger kan mindske risikoen for sundhedsproblemer på arbejdspladsen eller på værkstedet. En spånsuger er ligesom en kæmpestor støvsuger, der suger savsmuld, spåner og støv op fra materialer som træ, plastik, papirrester m.m.

 

Når man arbejder med træ, er det vigtigt at investere i en spånsuger af høj kvalitet. Man kan nemlig både spare kræfter og tid med de rigtige hjælpemidler, så rester fra arbejdet effektivt bliver fjernet samtidig med, at maskiner kører mere effektivt, når de ikke er fyldt med støv. Vores spånsuger er meget holdbar, så en investering i en spånsuger er bestemt gavnlig for din virksomhed. Vores spånsugere findes i flere størrelser, fra det mindre behov til større løsninger indenfor udsugning.

Disse kunder har allerede en løsning fra FlexAir

Hvor anvendes en spånsuger typisk?

Fordele ved en spånsuger:

Spånsuger i topkvalitet hos FlexAir

Vores højtryksventilatorer er indbygget i et støjdæmpende kabinet. Kabinettet er udført i pulverlakeret stål og med brandhæmmende materiale indvendigt. Ventilatorhuset er udført i gnistsikkert, støbt aluminium og drives direkte af el-motoren. Den er særdeles velegnet som en sugekilde for afsugning af træstøv- og spåner, lette materialer som papir, plaststøv- og spåner, og andet let og voluminøst materiale.

 

FlexAirs filteranlæg til filtrering af træstøv, savsmuld, papirstøv, plastikstøv, træklodser, papirstrimler m.m. opsamler materialet i en stor opsamlingssæk på 240 liter. Sækken kan nemt køres væk ved hjælp af den indbyggede sækkevogn. Når sækken er fyldt gives alarm via den indbyggede niveau-alarm.

 

Vi har også et filteranlæg, der har en ekstra stor opsamlingskapacitet. Dette filteranlæg er velegnet til store affaldsmængder, da opsamlingen sker i en affaldsbeholder på 600 liter. Affaldsbeholderen er på hjul, så den nemt kan køres væk, når den skal tømmes.

FlexAir tilbyder
jeres virksomhed:

Kontakt os i dag for tilbud

Hvis I har spørgsmål til CENTAB’s produkter, spånsugere generelt, eller hvis I ønsker et konkret tilbud på en samlet løsning, er I meget velkomne til at kontakte os. Blot ring til os på tlf. 70 22 44 40, skriv til vores mail mail@flexair.dk eller udfyld vores kontaktformular.

 

Kontakt os også endelig, hvis vi skal bistå omkring funktionsbeskrivelser m.m., der skal bruges til at udarbejde udbudsmateriale ved etablering af spånsugning til skoler og andre undervisningsinstitutioner.

Referencer

Spånsuger

Se vores brochurer og prislister for yderligere information

brochure omkring spånsug

ventilator i lydkabinet

Filteranlæg m/ stor kapacitet

Filteranlæg C-200

kompakt spånsugeanlæg

Download vores brochurer