Filteranlæg i form af røgfilter og støvfilter

Filteranlæg

Filteranlæg til filtrering af svejserøg, skærerøg eller støv

Hos FlexAir præsenterer vi et bredt program af filteranlæg, som er udviklet til røg- og støvfiltrering. Vi kan tilbyde komplette løsninger med filteranlæg opbygget og tilpasset jeres ønsker og behov.


Filteranlæggene finder anvendelse inden for mange brancher bl.a. metalindustri for fjernelse af røg fra svejsning og skæring, produktioner med støvende processer, der kræver en effektiv støvudskilning, f.eks. i fødevareindustrien, beton- og cementindustrien samt træindustrien.


Filteranlæggene kan opbygges, så de kan bruges både indendørs og udendørs, ligesom særlige forhold f.eks. omkring ATEX kan opfyldes.

Normalt anvendes filteranlæg, monteret med filterpatroner som har et stort filterareal og en høj filtreringsgrad. Det filtermateriale, vi bruger, har en meget høj filterydelse på overfladen og giver reduceret emission til omgivelserne. På denne måde opnår vi en filtreringseffektivitet på over 99,99 %.


Anlæggene renses med trykluft efter behov, som skyder filterpatronerne rene, så støv og snavs samles i opsamlingsspanden under filteranlægget, som efterfølgende kan tømmes.


Alle anlæg opbygges og dimensioneres efter jeres aktuelle behov. 

 

Disse kunder har allerede en løsning fra FlexAir

Vores filteranlæg er bl.a. udviklet til nedenstående arbejdsområder:

Jern- & Metalindustri:

Fødevare og kemisk industri:

Byggeindustri:

Udsugningsvæg type FPS

Anvendelsesområde:

Ideel når der er et mindre behov for maling eller lakering. Monteret med bordplade samt drejeskive, der er særdeles anvendelig til mindre emner. Filtrering sker gennem filter i bagvæggen. Monteret med justérbare sidevægge samt tag, således at udsugningen kan koncentreres bedre, men også så sidevægge kan åbnes op, hvis der skal behandles lange emner.

Slibe- og udsugningsbord type UES

Anvendelsesområde:

Effektiv udsugning af støv fra slibning eller udsugning af røg fra svejsning og skæring. Perfekt til værkstedet, hvor røg og støvudvikling ønskes begrænset. Det er muligt at justere udsugningen mellem top og bund. Monteret med en kraftig gitterrist, hvorpå emnerne kan placeres.

 

Kontakt os venligst for yderligere produktinformation samt priser.

Kontakt os i dag for tilbud

Hvis I har spørgsmål til produkter eller I ønsker et konkret tilbud på en samlet løsning, så ring

til os på tlf. 70 22 44 40 eller skriv til os på vores kontaktside.

FlexAir tilbyder
jeres virksomhed:

Referencer

FILTERANLÆG

Se vores brochurer og prislister nedenfor for yderligere information

Filteranlæg UFO-4

Vore filteranlæg kan leveres i mange udformninger og opbygninger – tilpasset den enkelte opgave. Anlæggene opbygges til filtrering af svejseøg og/eller røg fra plasma- og laserskæring samt slibestøv. Kan monteres med filterpatroner af forskellige typer, igen afhængigt af opgaven der skal løses. Anlæggene kan leveres til både indendørs eller udendørs montering.

Olietågefiltre MISTOL

Til brug på maskinværksteder og i produktionsmiljøer hvor der er behov for en effektiv filtrering af olietåger fra CNC-maskiner, drejebænke mv. Olien filtreres effektiv gennem filtreret og sikrer at alle eksterne miljøkrav kan overholdes. Vi tilbyder også løsninger hvor filtreringen af olietåge sker direkte ved maskinen med tilbageløb af olie til denne.

Filteranlæg type STRONG

Disse kompakte og køreklare filteranlæg leveres som “plug´n´play” løsning, hvor der kun skal tilsluttes el og trykluft. Monteret som standard med styring for start/stop samt styring af trykluftrensning. Materiale opsamles i stålspand på 72 liter under filteranlægget. En nem, hurtig og prisbillig løsning.