Til industri og værksteder

Udsugningsanlæg

Udsugningsanlæg for industri og værksteder fra FlexAir

Har din virksomhed behov for et nyt og effektivt udsugningsanlæg til jeres værksted eller produktionsområde? Eller måske udbygning og optimering af jeres eksisterende løsning? Så er du kommet til det helt rette sted. Vi hos FlexAir kan hjælpe med det helt rigtige udsugningsanlæg – dimensioneret og tilpasset netop jeres opgave og behov.

Udsugningsanlæg til små og store virksomheder

Hos FlexAir er vi specialister i udsugning. Et udsugningsanlæg dækker over et vidt begreb med mange undergrupper. Fælles for disse er dog, at udsugning er en essentiel del af driften hos en industrivirksomhed – uanset størrelse. 

 

FlexAir leverer løsninger inden for udsugning til et bredt spektrum indenfor danske industrivirksomheder. Vi er behjælpelige med levering og montering af udsugningsanlæg, som sikrer et sundt arbejdsmiljø på arbejdspladser og værksteder, hvor arbejdet kan forårsage udledning af røg, støv eller dampe.

 

Vi leverer udsugningsanlæg, som sørger for, at olietåger fra CNC-maskiner filtreres og suges væk, ligesom vi kan løse udfordringer med røg og støv fra svejsning, laserskæring, plasmaskæring etc.

Disse kunder har allerede en løsning fra FlexAir

Hvorfor vælge et udsugningsanlæg fra FlexAir?

Det er ganske enkelt. Fordi vores store og brede erfaring giver din virksomhed sikkerhed for en korrekt og veldimensioneret udsugningsløsning – til den helt rigtige pris!


Vi har medarbejdere med mere end 35 års erfaring i branchen, og vi har gennem årene leveret udsugningsanlæg til mange former for industrier og værksteder. Alt udført i forskellige størrelser og udformninger. Derfor har vi også en løsning, der matcher jeres behov.

FlexAir hjælper med ...

… eller en helt anden løsning baseret på jeres behov.

Kontakt os for gratis tilbud og rådgivning om udsugningsanlæg

Udsugning er ikke bare udsugning – så kontakt os for at høre om de muligheder og løsninger, der findes, når det gælder udsugning. Uanset om din opgave er stor eller lille, så ring til os på tlf. 70 22 44 40, skriv til os på mail@flexair.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi sidder klar til at yde gratis og uforpligtende rådgivning og support.

Referencer

UDSUGNINGSANLÆG

Se vores brochurer og prislister for yderligere information

Brochure omkring udsugningsanlæg

Interesseret i at vide mere omkring udsugningsanlæg? Se vores brochure – klik link ovenfor – eller kontakt os gerne for en snak om de muligheder og løsninger vi tilbyder.

Download vores brochurer