Til industri og værksteder

Udsugningsanlæg

Udsugningsanlæg for industri og værksteder fra FlexAir

Har din virksomhed behov for et nyt og effektivt udsugningsanlæg til jeres værksted eller produktionsområde? Eller måske udbygning og optimering af jeres eksisterende løsning? Så er du kommet til det helt rette sted. Vi hos FlexAir kan hjælpe med det helt rigtige udsugningsanlæg – dimensioneret og tilpasset netop jeres opgave og behov.

Udsugningsanlæg til små og store virksomheder

Hos FlexAir er vi specialister i udsugning. Et udsugningsanlæg dækker over et vidt begreb med mange undergrupper. Fælles for disse er dog, at udsugning er en essentiel del af driften hos en industrivirksomhed – uanset størrelse. 

FlexAir leverer løsninger inden for udsugning til et bredt spektrum indenfor danske industrivirksomheder. Vi er behjælpelige med levering og montering af udsugningsanlæg, som sikrer et sundt arbejdsmiljø på arbejdspladser og værksteder, hvor arbejdet kan forårsage udledning af røg, støv eller dampe.

 

Vi leverer udsugningsanlæg, som sørger for, at olietåger fra CNC-maskiner filtreres og suges væk, ligesom vi kan løse udfordringer med røg og støv fra svejsning, laserskæring, plasmaskæring etc.

Disse kunder har allerede en løsning fra FlexAir

Hvorfor vælge et udsugningsanlæg fra FlexAir?

Det er ganske enkelt. Fordi vores store og brede erfaring giver din virksomhed sikkerhed for en korrekt og veldimensioneret udsugningsløsning – til den helt rigtige pris!


Vi har medarbejdere med mere end 35 års erfaring i branchen, og vi har gennem årene leveret udsugningsanlæg til mange former for industrier og værksteder. Alt udført i forskellige størrelser og udformninger. Derfor har vi også en løsning, der matcher jeres behov.

FlexAir hjælper med ...

… eller en helt anden løsning baseret på jeres behov.

Kontakt os for gratis tilbud og rådgivning om udsugningsanlæg

Udsugning er ikke bare udsugning – så kontakt os for at høre om de muligheder og løsninger, der findes, når det gælder udsugning. Uanset om din opgave er stor eller lille, så ring til os på tlf. 70 22 44 40, skriv til os på mail@flexair.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi sidder klar til at yde gratis og uforpligtende rådgivning og support.

Referencer

UDSUGNINGSANLÆG

Se vores brochurer og prislister for yderligere information

Brochure omkring udsugningsanlæg

Interesseret i at vide mere omkring udsugningsanlæg? Se vores brochure – klik link ovenfor – eller kontakt os gerne for en snak om de muligheder og løsninger vi tilbyder.

Derfor er det vigtigt, at virksomheder har fokus på korrekt udsugning til værksted og industri

I dag er det afgørende, at virksomheder har fokus på at skabe et sundt og sikkert arbejdsmiljø for deres medarbejdere.

 

Dette indebærer en række foranstaltninger på værksteder og i produktionsmiljøet tilpasset efter virksomhedens behov samt gældende regler og lovkrav fra bl.a. arbejdstilsynet.

 

Arbejdstilsynet stiller krav til et sundt arbejdsmiljø for medarbejderen og herunder effektiv udsugning på arbejdspladsen. Arbejdsgiver skal foretage en risikovurdering af arbejdsmiljø, og træffe risikominimerende foranstaltninger, noget som bl.a. kan ske gennem effektiv udsugning.

 

Loven indeholder også krav om vedligeholdelse og løbende opfølgning, så kvaliteten og effekten af udsugningen forbliver optimal. 

 

I forlængelse af kravene i arbejdsmiljøloven stiller arbejdstilsynet krav til de tekniske egenskaber ved udsugningen, bl.a. effektiviteten af filteranlæg, udsugningskapacitet etc.

 

Hos FlexAir står vi klar til at klarlægge jeres behov, så I får en fremtidssikret og bæredygtig udsugningsløsning, der overholder gældende lovkrav, og har en positiv indvirkning på arbejdsmiljøet og medarbejderes velbefindende.

Fordele jeres virksomhed vil opleve ved investering i effektiv udsugning

Effektiv udsugning er et lovkrav, men ved investering i udsugning, kommer også en række fordele:

 

  • Produktiviteten øges: God og effektiv udsugning bidrager til at skabe et rent og sundt miljø på arbejdspladsen. Dette mindsker risiko for arbejdsrelaterede skader og sygdomme. Desuden fjernes partikler, som kan skade produkter eller maskiner.
  • Medarbejdertilfredshed stiger: Når virksomheden prioriterer et sundt arbejdsmiljø, og der installeres en effektfuld udsugningsløsning opleves et forbedret indeklima. Dette kan være med til at øge medarbejdertilfredsheden.
  • Arbejdsklimaet forbedres: Eksponering for skadelige stoffer reduceres gennem god udsugning.
  • Økonomisk besparelse på sigt: Med en effektiv udsugning reduceres risikoen for arbejdsrelaterede skader og sygdomme, og dermed et lavere sygefravær på sigt.
  • Mindre miljøbelastning: Udsugningen er med til at reducere udledning af forurenende og skadelige stoffer til miljøet.

Med investering i effektiv udsugning sikrer din virksomhed, at I overholder gældende lovkrav og skaber en mere sikker virksomhed. Jeres virksomhed vil opleve forbedringer inden for produktiviteten, miljøbeskyttelse samt økonomiske fordele.

 

Overvejer i at investere i ny udsugning? Hos FlexAir står vi klar til at klarlægge jeres unikke behov, og projektere og installere en optimal udsugningsløsning for jer.

Ofte stillede spørgsmål om udsugning

Udsugning fjerner uønskede partikler og restprodukter fra arbejdsprocessen, således at medarbejdere og maskiner skånes. Et godt arbejdsmiljø vil ofte afhænge af en effektiv udsugning, særligt indenfor produktionsmiljøer og værksteder.

Omkostningen til etablering af udsugning, afhænger af mange forhold bl.a. påkrævet kapacitet, hvad der skal udsuges, samt specifikke ønsker til anlægget. FlexAir giver gerne et uforpligtende oplæg med prisindikation.

Ja, ofte vil udsugning være et lovkrav f.eks. ved svejsning og slibning, skæring i metal eller arbejde med støvende produktion. Her vil et udsugningsanlæg være et krav fra arbejdstilsynet.

Ja, der er regler der skal overholdes omkring udsugning, bl.a. hvor meget luft der skal fjernes ved de enkelte arbejdsprocesse, filtrering af luften, emission til omgivelserne etc. Men FlexAir rådgiver uforpligtende omkring dette.

Download vores brochurer