Hvem er FlexAir?

FlexAir er et handels- og ingeniørfirma der beskæftiger sig med projektering, salg og montering af udsugningsløsninger til den danske industri.

FlexAir blev etableret i 2004 som et enkeltmandsfirma og siden da har væksten været stor og FlexAir blev i 2006 omdannet til et aktieselskab.


FlexAir er i dag et velkonsolideret firma med en sund økonomi som alle år har leveret positive resultater.

Vi ligger vægt på at optræde ansvarligt og troværdigt, overfor såvel kunder som leverandører.

Vi har salgskontor, lager og værksted i Ølstykke, beliggende nord for Roskilde, samt salgskontor i Vejle, og er således landsdækkende med konsulentbesøg for rådgivning og tilbud.


Ligeledes har vi et omfattende netværk af montører der sikrer at installationer samt service kan udføres inden for en kort tidshorisont.


Vi betragter os selv som en kompetent og seriøs samarbejdspartner der sætter kundens behov i fokus og vi tilpasser vore løsninger til de aktuelle ønsker og krav.


Vi tilbyder optimale løsninger der sikre et bedre arbejdsmiljø til Dem og Deres medarbejdere. Netop et godt arbejdsmiljø er med til at give gode og stabile medarbejdere – og dermed minimere omkostningerne til f.eks sygefravær og nedetid på produktionsudstyr.


FlexAir arbejder med alle former for udsugning indenfor industri og håndværksfagene og vi besidder stor erfaring og har medarbejdere med mere en 35 års erfaring inden for branchen.


Går De i tanker om at investere i udsugningsanlæg er De naturligvis meget velkommen til at kontakte os.

Vi kommer gerne på et uforpligtende konsulentbesøg, i hele landet, og afgiver efterfølgende et uforpligtende tilbud på en løsning tilpasset netop Deres virksomheds behov.


Ingen opgaver er for små og kun få er for store.


Vi ser frem til at samarbejde med Dem i fremtiden.

Med venlig hilsen
FlexAir

Download vores brochurer