Industristøvsugere | Til industri og værksteder

Industristøvsuger

Bedste støvsuger til industrien

Vi hos FlexAir markedsfører vores industristøvsugere under navnet “KEVAC”, som er en komplet linje af industristøvsugere, der dækker hele spektret af løsninger. Vores industristøvsuger er desuden en solid løsning til både små og store virksomheder og udelukker altså ikke nogen, der har brug for den bedste støvsuger til industrien. Vores større industristøvsugere kan desuden benyttes som centralstøvsugere med opbygning af mindre rørsystemer.

Industristøvsugerne er bl.a. udviklet til:

Disse kunder har allerede en løsning fra FlexAir

Hvad er en industristøvsuger?

En industristøvsuger er en meget kraftig og holdbar støvsuger. Den har bedre sugeevne og større kapacitet end en støvsuger, man fx finder i de fleste husstande. Industristøvsugeren kan altså løse opgaver, som en almindelig husholdningsstøvsuger ikke kan klare, og er perfekt til brug på byggepladser, arbejdspladser og i industrien.

 

De større industristøvsugere er typisk beregnet til en grovere rengøring i industrien og på større byggepladser, hvor der skal fjernes større mængder af fx metalspåner, beton og cement. De mindre industristøvsugere er designet til byggepladser, hvor der skal opsuges skære- og slibestøv samt almindelig rengøring. Leder du efter en løsning til udsugning, kan FlexAir også her levere til både industri og værksteder.

 

Et af de vigtigste egenskaber for en industristøvsuger er driftssikkerhed, og det er en kvalitet, vores industristøvsuger uden tvivl har. Vores industristøvsuger er nemlig en af de bedste på markedet og kan derfor også klare de fleste opgaver, du som erhvervsdrivende måtte opleve.

Værkstedsstøvsuger i topklasse fra KEVAC

KEVAC-industristøvsuger produceres i Italien af fagfolk, der har lagt vægt på kvalitet og funktionalitet i udviklingen og fremstillingen af støvsugerne.

 

Fælles for alle KEVAC-industristøvsugere er det nemme tømningssystem. Opsamlingsspanden løsnes via det store håndtag og tømmes nemt – fx ved at fore spanden med en opsamlingspose. Eksponeringen af det opsugede materiale bliver dermed minimal.

 

Derudover findes der et omfattende program af rengøringstilbehør mv. til KEVAC-industristøvsugere, så du kan få lige det tilbehør, der er behov for i din produktion. Og med en hurtig opsugning af almindeligt støv, metalstøv eller træstøv bliver der et bedre indeklima på arbejdspladsen eller i virksomheden til glæde og gavn for alle medarbejdere.

KONTAKT OS I DAG

Med en KEVAC-industristøvsuger er du godt hjulpet på vej. Du får nemlig en af de bedste støvsugere til industri, der findes på markedet. Intet mindre.

 

Så vil du have en industristøvsuger til din virksomhed, er du mere end velkommen til at kontakte os for at høre, om en industristøvsuger er den rigtige løsning for dig. Det kan du gøre ved at ringe på tlf. 70 22 44 40, skrive til vores mail mail@flexair.dk eller vores kontaktformular. Vi bestræber os altid på at vende tilbage til dig hurtigst muligt.

 

Vi tilbyder uforpligtende projektgennemgang og behovsanalyse i hele Danmark.

FlexAir tilbyder
jeres virksomhed:

Referencer

Industristøvsugere

Se vores brochurer og prislister for yderligere information

brochure omkring industristøvsugere

Se vores brochure omkring Industristøvsugere og gem til senere brug.

Mindre industristøvsugere

Er typisk designet for byggepladser for afsugning af skære- og slibestøv samt rengøring på arbejdspladsen. Opbygget med kraftigt kørestativ med 2 faste og 2 drejelig og låsbare hjul.

 

Leveres med en effekt på 2000 el. 3000 W. – 230 V. Monteret med stjernefilter med stort filterareal. Tømning af støvsugere foregår uden at fjerne motordel. Leveres med opsamlingsspand på 50 ltr., men der er mulighed for op til 90 ltr. opsamlingsspand.

 

Manuel filterryster for rensning af filter.

Større industristøvsugere

Typisk for grovere rengøring på større byggepladser samt i industrien. Fjernelse af større mængder af beton- og cement, metalspåner etc.

 

Kan også benyttes som centralstøvsuger med opbygning af mindre rørsystem.

 

Monteret med kraftige 3-fasede vakuumpumper med effekt fra 2,2 kW. og op til 22 KW. Kan leveres med manuel filterrensning, elektrisk filterryster eller fuldautomatisk filterrensning via trykluftimpulser.

 

Materialeopsamling i stor bundspand på 90 ltr. alternativt 175 ltr.

Download vores brochurer