Ventilationsanlæg til industri og værksteder

Rumventilation

Varmegenvinding til virksomheder

Optimering og energibesparelse er i dag i stor fokus blandt mange virksomheder, og samtidig ønskes der et behageligt og friskt indeklima, som forbedrer medarbejdernes effektivitet. 

Energipriserne er på et højt niveau, og det kan uden tvivl mærkes i mange brancher – særligt indenfor industrien. Her kan der være en stor besparelse, hvis man tænker økonomisk i forbindelse med energiforbruget, da ventilation og opvarmning er en stor sluger af energi.  FlexAir kan være behjælpelige med vores ventilationsanlæg giver en god totaløkonomi.

Hvad gør et Ventilationsanlæg?

Som navnet antyder er et varmegenvindingsanlæg et anlæg, der fungerer ved at varmen, som udledes i forbindelse med virksomhedens daglige drift, genanvendes i stedet for at gå til spilde. Udsugning er selvsagt nødvendigt, og derfor kan man lige så godt genanvende den varme, der opstår i produktionen og bliver suget ud. Det er både energibesparende og fornuftigt for økonomien og vores miljø.

FlexAir kan levere varmegenvindingsanlæg til både indendørs og udendørs placering samt forskellige muligheder for restopvarmning af indblæsningsluften. Vores kompetente og hjælpsomme medarbejdere står klar til at hjælpe dig, så du kan sikre optimal udnyttelse af din virksomheds ressourcer med et ventilationsanlæg.

Disse kunder har allerede en løsning fra FlexAir

Opbygning og design af et Ventilationsanlæg

Vores varmegenvindingsanlæg kan leveres til både indendørs- og udendørsplacering med både kryds-, modstrøms- eller rotorveksler, varmeflade for el eller vand for restopvarmning af indblæsningsluften.

 

Ved korrekt dimensionering kan der opnås en temperaturvirkningsgrad på op til ca. 85 %, hvilket betyder et begrænset behov for opvarmning af indblæsningsluften, hvilket igen giver væsentlige besparelser på energibehovet til opvarmning.

 

Indblæsning til lokalerne sker ofte gennem tekstilkanaler, hvor det er muligt at udføre indblæsningsmønsteret på en måde, så træk undgås. Ved dimensionering af genvindingsanlægget tages der højde for gældende myndighedskrav omkring luftmængder, temperaturforhold mv.

 

Kort sagt – hos os leveres der en skræddersyet ventilationsløsning, som opfylder netop jeres behov.

Ventilationsanlæg med varmegenvinding til industrien

De typiske steder, hvor industriventilationsanlæg vil være gavnlige, er bl.a.:

FlexAir har rumventilation til virksomheder

Skal din virksomhed have et varmegenvindingsanlæg og dermed spare penge både økonomisk, men også gøre en god gerning for klimaet? Så kontakt os gerne allerede i dag, og lad os hjælpe dig videre med god rumventilation. Giv os et kald på tlf. 70 22 44 40, skriv til vores mail mail@flexair.dk eller udfyld vores kontaktformular. Vi bestræber os på at vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt os i dag for tilbud

Hvis I har spørgsmål til vores produkter eller I ønsker et konkret tilbud på en samlet løsning, så ring til os på tlf. 70 22 44 40 eller skriv til os på vores kontaktside. 

FlexAir tilbyder
jeres virksomhed:

Referencer

VENTILATIONSANLÆG

Se vores brochurer og prislister nedenfor for yderligere information

Brochure omkring rumventilation med varmegenvinding

Download vores brochurer