PRODUKTINFORMATION

Udsugning til industri

Udsugning til industri er ikke blot udsugning...

… og derfor kræves der erfaring for korrekt at kunne dimensionere et udsugningsanlæg så det opfylder de krav der stilles fra virksomhed og myndigheder.

FlexAir har specialiseret sig inden for flere områder omkring udsugning, og den indsamlede erfaring kommer jer som virksomhed til gode så I får et godt og velfungerende udsugningsanlæg.

Et af de områder som vi arbejder med er svejseudsugning for fjernelse af svejserøg, slibestøv osv. Et sådant anlæg udføres typisk som punktudsugning i form af udsugningsarme, som placeres i værkstedet så størst muligt område dækkes. Disse sugearme kan leveres i flere længder og dimensioner, således at ethvert behov kan imødekommes.

Fakta om udsugningsarmen

Hvad man skal være opmærksom på ved etablering af værkstedsudsugning

Når der etableres værkstedsudsugning, så er det vigtigt at tænke på om der skal anvendes filteranlæg for filtrering af røg og støv der udsuges.

Generelt skal der i Danmark altid monteres filteranlæg på et udsugningsanlæg, så der ikke føres partikler ud i fri luft.

Der findes dog nogle undtagelser omkring svejseudsugning, hvor filter først er påkrævet når antallet af sugearme overstiger et vist niveau, eller der svejses mere end 2000 timer om året.

Når der etableres udsugning, så fjernes der naturligvis en del luft gennem udsugningsanlægget. Derfor kan det også være en god ide at overveje at installere et varmegenvindingsanlæg på værkstedet eller i produktionen.

Råd: Tilføjelse af en rumventilation sikrer et sikkert & sundt arbejdsmiljø

Når der etableres udsugning, så fjernes der naturligvis en del luft gennem udsugningsanlægget. Derfor kan det også være en god ide at overveje at installere et varmegenvindingsanlæg på værkstedet eller i produktionen.

Kontakt os for gratis tilbud og rådgivning om udsugning

Udsugning er ikke bare udsugning – så kontakt os for at høre om de muligheder og løsninger, der findes, når det gælder udsugning. Uanset om din opgave er stor eller lille, så ring til os på tlf. 70 22 44 40, skriv til os på mail@flexair.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi sidder klar til at yde gratis og uforpligtende rådgivning og support.

Download vores brochurer