PRODUKTINFORMATION

Spånsuger til industri og værksteder

Effektiv spånsuger til udsugning af spåner

Spånsugeanlæg er udbredt inden for industrien og værksteder til brug for afsugning af lettere og mere voluminøse materialer som træ, plastic, papir osv.

FlexAir fører vores egen linie af spånsugere til de mindre og mellemstore behov, under navnet Centab. Disse spånsugeanlæg er udviklet og produceret i Sverige og er prisbillige, effektive anlæg i høj kvalitet.

 

Med et effektfuldt spånsugeranlæg , opnås en besparelse i rengøringsarbejdet, og en kvalitetssikring i  arbejdsmiljøet. Desuden minimeres risikoen for, at restspåner og skær ødelægger jeres maskiner.

 

Vores spånsugeanlæg kan ofte skræddersyes til de enkelte behov, og vi tager derfor udgangspunkt i en nærmere gennemgang og drøftelse af opgaven før vi udarbejder tilbud og projektforslag.

Fordele ved et spånsugeanlæg

Om vores spånsugeranlæg

Vores spånsugeanlæg er typisk opbygget med ventilator i lydkabinet, og ved siden af filteranlæg med materialeopsamling. For opsamling af materiale findes der flere muligheder; enten i pose på 240 liter, container på 600 liter eller ved at blæse det opsugede materiale videre til en container eller lign.

 

Vores spånsug kan også anvendes til den almene rengøring på f.eks træværksteder for opsugning af træstøv på gulve og omkring maskiner. Dette er muligt da vores spånsugeanlæg kører med et højt driftsvakuum, som giver den nødvendige effekt til at overkomme de små dimensioner på støvsugerslanger.

Vi leverer effektive spånsugeranlæg

Kontakt os for gratis tilbud og rådgivning om spånsugeranlæg

En spånsuger er ikke bare en spånsuger – så kontakt os for at høre om de muligheder og løsninger, der findes, når det gælder spånsugere. Uanset om din opgave er stor eller lille, så ring til os på tlf. 70 22 44 40, skriv til os på mail@flexair.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi sidder klar til at yde gratis og uforpligtende rådgivning og support.

Download vores brochurer