PRODUKTINFORMATION

Centralstøvsuger fra Flexair

Invester i en effektfuld centralstøvsuger

FlexAir har specialiseret sig projektering og salg af centralstøvsugere til alle former for industri i hele Danmark.

Centralstøvsugere har gennem mange år været udbredt til brug i private hjem for den almene  rengøring. Det har gjort den daglige rengøring nemmere da der ikke skal bæres rundt på en tung støvsuger fra rum til rum, men at sugeenhed er centralt placeret i et teknikrum.

 

På samme måde har centralstøvsugere efterhånden vundet stor indpas i industrien, hvor de samme egenskaber og fordele gør sig gældende.

 

De fleste produktionsvirksomheder og værksteder oplever udfordringer med støv og restprodukter i produktionsområdet. Det er en del af hverdagen for produktionsvirksomheder og værksteder, og derfor er det nødvendigt med en centralstøvsuger, der kan fjerne støv og restprodukter.

Hvilke egenskaber har en centralstøvsuger?

Hvordan er en centralstøvsuger installeret?

En centralstøvsuger er som ordet siger, en støvsuger som er placeret centralt i forhold til det område hvor der skal støvsuges. Fra placeringen af centralstøvsugeren – ofte i et teknikrum – trækkes der stålrør rundt i fabrikken eller værkstedet.

 

Der trækkes rør rundt i alle de lokaler der ønskes dækket af centralstøvsugeren. I de enkelte områder og lokaler hvor der ønskes at kunne støvsuges, der placeres der sugeudtag. Til disse sugeudtag kan der monteres en slange med rengøringsudstyr tilkobles, således at hele det ønskede område kan støvsuges for støv og restprodukt.

 

Det er også muligt at montere slangeruller ved de enkelte arbejdspladser, det betyder at slangen er pakket væk når centralstøvsugeren ikke anvendes. Når det ønskes at støvsuge, så trækkes slangen ud, centralstøvsugeren starter automatisk, og området kan rengøres.

FlexAir producerer og leverer effektive støvsugere til industri

FlexAir arbejder udelukkende med støvsugerløsninger målrettet industri, produktion og værksteder og har derigennem opbygget et stort erfaringsgrundlag der kommer vores kunder til gode. Vi har medarbejdere der har arbejdet med centrale støvsugeranlæg i mere end 35 år.

 

FlexAir forestår omkostningsfrit analyse hos virksomheden hvor behovet for centralstøvsuger gennemgås, og vi kommer efterfølgende med et uforpligtende tilbud på et støvsugeranlæg til opgaven.

 

Hvad enten vi taler centralstøvsuger, udsugning til værksted, punktudsugning, svejseudsugning eller en helt anden form for udsugning, så kontakt FlexAir for nærmere drøftelse og tilbud. 

Kontakt os for gratis tilbud og rådgivning om centralstøvsugere

En centralstøvsuger er ikke blot en centralstøvsuger – så kontakt os for at høre om de muligheder og løsninger, der findes, når det gælder udsugning. Uanset om din opgave er stor eller lille, så ring til os på tlf. 70 22 44 40, skriv til os på mail@flexair.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi sidder klar til at yde gratis og uforpligtende rådgivning og support.

Download vores brochurer